Veel gestelde vragen

bestanden_controlle

 • Wij en het milieu
  Wij produceren met de meest moderne productieapparatuur waardoor belasting van het milieu bewust word gereduceerd.
  We gebruiken afbreekbare inkten en wasmiddelen om het milieu zo weinig mogelijk te belasten.
  Wij produceren de meeste producten (alles wat mogelijk is) op FSC papier.
  We zijn altijd zoekende om het milieu zo veel mogelijk te ontlasten en kijkend naar de toekomst om met nieuwe ontwikkelingen vooraan te staan.

Een bestelling annuleren

 • Hoe moet ik een order annuleren
  Dit is alleen mogelijk zolang deze order de status heeft: "nieuw ingevoerd". Dit kunt u controleren indien u bent ingelogd bij de tab "opdracht verkenner". Indien de order de status "in productie" heeft, is annuleren niet meer mogelijk. Om een online order te annuleren belt u met ons service nummer 046-4361094. Orders annuleren per email is niet toegestaan.

Hoe kunt u klant worden bij ons

 • De eerste keer iets bestellen bij ons
  U kunt eenvoudigweg uw product uitkiezen en specificeren. Bij het definitief plaatsen van de order geeft u uw contact- en adresgegevens aan ons door.

 • Vaste klanten
  Als regelmatig terugkerende klant kunt u zich ook registreren. Voordeel van registreren is dat u te allen tijden uw order kunt volgen, online offertes kunt aanvragen en deze online kunt omzetten naar order. Ook uw facturen kunt u inzien in uw eigen account. U kunt een aanvraag plaatsen om bij ons op factuur producten geleverd te krijgen.

Uw klantgegevens aanpassen en veranderen

 • Klantgegevens aanpassen
  U kunt uw klantgegevens aanpassen nadat u bent ingelogd bij de tab Administratie.

Hoe moet ik mijn bestanden aanleveren

 • Waar moeten mijn bestanden aan voldoen?
  U kunt deze gegevens allemaal lezen in de tab aanleverspecificaties.

Verzendkosten

 • De verzendkosten
  Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten naar één adres binnen Nederland, tenzij anders is aangegeven. Een tweede afleveradres heeft een meerprijs van ¬ 15,00. De prijzen worden zowel exclusief als inclusief BTW getoond.

Betalingsmogelijkheden

 • iDeal
  Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u betalen met iDeal. Dit werkt snel en veilig via uw eigen bank.

Extra prijzen

 • Een tweede afleveradres heeft een meerprijs van ¬ 15,00.
 • Voor orders aangeleverd via e-mail worden ¬ 10,00 aan administratiekosten gerekend.
 • Het aanpassen van bestanden (technische correcties aan formaten e.d.) kost ¬ 15,00.

Status van uw bestelling

 • Status van de bestelling
  U kunt nadat u bent ingelogd de status van uw order zien bij de tab opdracht verkenner. Als u drukt op zoeken kunt u uw opdrachten zien en volgen.

Levertijden

 • Levertijden
  Wij hanteren op alle producten (of anders vermeld) een levertijd van 5-6 werkdagen. Voor alle bestellingen met betaling voor 11.00 uur geldt deze dag als een productiedag.
  Wij versturen na 5-6 werkdagen de producten met een gerenommeerd transportbedrijf. Producten met speciale bewerkingen kunnen 7-8 werkdagen duren.

  Levertijden
  Onze producten worden, indien besteld vóór 11.00 uur, de volgende werkdag verzonden. Houd wel rekening met feestdagen. De verzenddatum wordt bij ieder product vermeld nadat u een prijs heeft laten berekenen.

 • Aansprakelijkheid
  Wij zullen de levertijden altijd nastreven en ook meestal halen. Wij kunnen niet juridisch aansprakelijk worden gesteld indien de verwachte levertijden niet worden gehaald. Indien de klant exacte levertijden gegarandeerd wil hebben kunnen wij deze altijd in overleg met u vastleggen.

Reclameren

 • Niet tevreden
  Indien u een order ontvangt waar u niet tevreden over bent kunt u dit melden bij [email protected].
  Wanneer u direct een reactie verwacht en heeft u online een bestelling geplaatst dan kunt u altijd bellen met ons service nummer 0800-0706. U dient altijd de klacht schriftelijk te plaatsen zodat er officieel een antwoord aan u gegeven kan worden.
  Wanneer het druktechnische problemen betreft, vragen wij u ook een model te sturen naar:

  Smikhouse
  t.a.v. klachtafhandeling
  Handelsstraat 34a
  6135 KL Sittard

Disclaimer

 • In deze disclaimer wordt verstaan onder: de webpagina: iedere webpagina waarin de uitgever een hyperlink naar deze disclaimer opneemt met de intentie deze disclaimer daarop te laten gelden;

  de uitgever: de bevoegde uitgever van de webpagina;

  gebruik(en): onder meer inladen, inloggen, opvragen, raadplegen, lezen, bekijken, beluisteren, bewerken, invullen (van formulieren), verzenden, (tijdelijk) kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, van diensten gebruik maken, plegen van rechtshandelingen (bijv. kopen, huren);

  u: de al dan niet vertegenwoordigde natuurlijke of rechtspersoon die de webpagina gebruikt;

  de inhoud: onder meer teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluids- en/of videofragmenten en/of andere objecten;

  schade: directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data en zaken, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel.

 • Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 • De uitgever spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

 • De uitgever verschaft de inhoud van de webpagina in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

 • De uitgever is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

 • De uitgever mag de webpagina naar eigen inzicht en op elk door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. De uitgever is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

 • Behoudens deze disclaimer, is de uitgever niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen betrachting van die bestanden in.

 • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.

 • De uitgever behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan de uitgever de toegang tot de webpagina monitoren.

 • U zult de uitgever, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen (en dergelijke), inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants (en dergelijke) die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

 • Disclaimer afkomstig van C mr. F.J. Van Eeckhoutte, ICT/IE-advocaat, Amersfoort, www.vaneeckhoutteadvocaten.nl

Algemene leveringsvoorwaarden

Drukwerksponsoring

 • Drukwerksponsoring
  Wij sponsoren regelmatig drukwerk met vermelding van ons logo. Dit kunt u aanvragen door ons uw ontwerp met ons beeldmerk toe te sturen en wij beoordelen het ontwerp voor eventuele sponsoring. Dit ligt meestal op maximaal 10%.

Tevredenheid over onze productiekwaliteit

Tevredenheid over onze productiekwaliteit

Een eigen drukwerk webwinkel

24 uurs verzending

24 uurs verzending

Kopen op factuur

Kopen op factuur

Social Media

Social Media

Betaalgemak

Betaalgemak

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief