Een eigen kaarten webwinkel

bestanden_controlle

Smikhouse bouwt en onderhoud veel webwinkels binnen de grafische branche voor verkoop aan particulieren. Dit zijn webwinkels die alleen geschikt zijn voor bedrijven die gerelateerd zijn aan deze branche of deze willen gaan ontwikkelen. Deze winkels worden per site gepersonaliseerd. U kunt hier zelf onderhoudt aan plegen zodat u goed gevonden wordt binnen zoekmachines. Vanaf begin 2016 worden deze site's geleverd met HTML5 software zodat deze ook op Iphone en Ipad werken.
In deze winkel worden naast geboorte-, kerst-, trouw- en verhuiskaarten ook veel andere producten verkocht. Alles gebaseerd op online opmaak. Producten die worden toegevoegd zijn b.v.:
-Fotoboeken
-Fotobehang
-Wanddecoraties
-Fotogeschenken
-Kalenders/agenda’s
-etc.
U ziet hier een aantal webwinkels die momenteel door Smikhouse worden verzorgd. Onderaan de pagina staat een formulier dat u kunt invullen als u intresse heeft in een site van Smikhouse. Wij zullen dan een afspraak maken en u persoonlijk alle mogelijkheden presenteren zodat u zelf kunt bepalen of uw bedrijf klaar is om verkoop via het internet te starten.

jeeigenkaartjesmaken.nl/eigen webwinkel
kaaaart.nlkaarjeskanjer.nl
goosfamiliedrukwerk.nleigenkaartjesdrukken.nl

Tevredenheid over onze productiekwaliteit

Tevredenheid over onze productiekwaliteit

Een eigen drukwerk webwinkel

24 uurs verzending

24 uurs verzending

Kopen op factuur

Kopen op factuur

Social Media

Social Media

Betaalgemak

Betaalgemak

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief